Culturals i socials

Inauguració arranjament de la Plaça de l'ermita de Sant Pere

L'Associació d'Amics de l'ermita de Sant Pere ens convida a la inauguració de l'arranjament de la plaça de l'ermita.

L'acte es durà a terme el proper diumenge 15 de maig, i l'horari d'activitats és el següent:

  • 10:00h - Agrupament per esmorzar  (cadascú es porta el seu).
  • 11:00h - Entrega de premis del 2n Concurs literari.
  • 11:30h - Ballada de sardanes amb la Cobla Jove de Reus.
  • 13:00h - L'Associació us convida a vermut a tots!!!
  •  

Xerrada - Projecció : "De Alaska a la Patagonia en elefante"

El proper divendres dia 8 d'abril de 2016 i conjuntament amb el Club Excursionista Reddis presentarem al Castell del Paborde de la Selva del Camp la Xerrada-Projecció: "De Alaska a la Patagonia en elefante" a càrrec del Rafa i la Noelia. L'acte serà a les 20:15 hores.

La Noelia i el Rafa són una parella que varen aparcar tot el que tenien a Espanya per complir el somni de recórrer el continent americà, des de Alaska fins a Ushuia, a l'extrem sud de la Patagònia, amb la única companyia "d'un milió d'elefants".

Un viatge de dos anys de durada que els portà a descobrir cultures i gents sorprenets, visitar països meravellosos, a viure situacions inesperades, però, sobre tot, els va fer conèixer millor a sí mateixos  en el seu estat més natural i també a cambiar la seva percepció de la vida.

D'aquesta història a nascut un llibre i una experiència de vida sobre la il·lusió d'atrapar un somni.

No es tracta d'un llibre a l'ús, és el primer llibre multimèdia que existeix i que ens presentaran en primícia.

Us avancem un tràiler del que serà, segur, una experiència inoblidable.

Projecció-Xerrada al Castell: "De Alaska a la Patagonia en elefante"

08/04/2016 - 20:15

Video dels actes de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Us presentem el video, editat per la FEEC, dels actes de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana celebrats el passat mes de febrer. Des de el Club Excursionista Arítjol  ens afegim a la reivindicació en la defensa de la llengua i de la seva unitat en tots els territoris de parla catalana.

 

Projecció del documental "Langtang" de Kilian Jornet

26/02/2016 - 20:30

Presentació del llibre "Baix Camp. 17 excursions a peu" de Montserrat Puig

El proper divendres 19 de febrer de 2016 i a l'Auditori de Santa Llúcia (carrer de l'Hospital) de La Selva del Camp tenim el gust de convidar-vos a la presentació del nou i flamant llibre "Baix Camp. 17 exursions a peu" de Montserrat Puig i editat per Cossetània dins de la seva col·lecció Azimut.

L'acte s'iniciarà a les 20,30 hores i comptarà amb la presència de l'autora.

Tots els qui estigueu interessats en adquirir-lo ho podreu fer al final de l'acte.

Montserrat Puig i Martí

"El Baix Camp és ple de camins i racons que superen les pàgines d’aquesta guia, però el recull que teniu a les mans és una bona mostra representativa de les seves diferents fesomies. Des del mar, a Cambrils, fins al sostre comarcal, el Tossal de la Baltassana a Prades, avancen per camins i corriols que miren d’allunyar-se de la cara més coneguda del territori per fer cap als racons menys trepitjats de la comarca. Un total de disset essències circulars amb excel·lents panoràmiques que forgen l’ànima d’aquest suport que us encoratja a caminar."

Presentació del llibre "Baix Camp. 17 excursions a peu" de Montserrat Puig

19/02/2016 - 20:30

Projecció del documental "Langtang" de Kilian Jornet

El divendres 26 de febrer de 2016 a les 20,30 hores projectarem el documental "Langtang" de Kilian Jornet.

Kilian Jornet, campió del mon d'esquí per muntanya i de curses per muntanya, relata en el documental "Langtang" el viatge solidari realitzat a Nepal després del terratrèmol del passat mes d'abril, que espera que sigui "un cant a la vida i a l'esperança per un futur millor".

L'abril de 2015, Kilian Jornet i el seu equip, format per l'alpinista Jordi Tosas i el càmara Sébastien Montaz-Rosset, es preparaven per una expedició a l'Everest però dos dies abans de sortir, el Nepal va patir un fort terratrèmol que va provocar més de set mil víctimes.

Curs pels socis de GPS

El proper dissabte 16 de gener de 2016 realitzarem un curs matinal de utilització bàsica del GPS i tractament dels tracks, rutes i navegació.

Tots aquells socis interessats en la utilització d'aquesta tecnologia poden participar-hi de forma gratuïta. Utilitzarem els aparells GPS i el programa de tractament COMPE GPS Land. Cada participant haurà de portar GPS i si en té, ordinador portàtil, per a poder treballar amb el software.

Curs pràctic de manteniment de senders

El proper diumenge 17 de gener de 2016 realitzarem un curset pràctic de manteniment dels senders que el nostre Club te adscrits.

En concret farem una actuació de manteniment del GR 7 des de el Mas dels Frares fins a la connexió amb el GR 172.
Aquest curs va dirigit a tots aquells socis donats d'alta com a cuidadors de senders i que tenen el carnet en vigor.
Contingut sindicat