Marxa La Selva de Camp - Muntanyes de Prades

6a Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades

 
La 6a Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades es celebrarà el dissabte 28 de març de 2009.
Un any més, una edició més, i ja en van sis. El projecte, cada cop més consolidat i que pretén donar a conèixer les belleses de les nostres muntanyes, podem dir que avança any darrera any amb bon pas.
Aquesta 6a edició de la Marxa de La Selva del Camp – Muntanyes de Prades presenta, com l’any passat, importants novetats que anem incorporant per aconseguir un recorregut divers i seductor, mantenint, això sí, els punts emblemàtics i bàsics. Aquest any 2009 incorporem un dels paratges més espectaculars del nostre entorn com és la Vall del Riu Glorieta. 
També comunicar-vos que aquesta edició, la 6a Marxa La Selva del Camp-Muntanyes de Prades ha estat escollida com a prova qualificativa per el Ultra Trail du Montblanc, amb una puntuació de 2 punts.
Animeu-vos a participar, us hi esperem!
I com que un esdeveniment d’aquesta magnitud precisa de molt voluntariat, des de aquí volem animar-vos a participar en l'equip organitzador. La marxa ens ajuda a fer Club. Així doncs faig una crida a tots els socis i simpatitzants a col•laborar en aquesta 6a Marxa La Selva del Camp – Muntanyes de Prades.
Aviat trobareu tota la informació en aquesta web.
 
Josep Casanovas
President