Reunió a La Selva del Camp pel GR 65.5

El propassat dimecres, 5 de febrer, ens reunirem al Pavelló de La Selva del Camp, els tres clubs excursionistes encarregats del manteniment del GR 65.5 amb el President del Comitè Català de Senders, Sr. Albert Pons, el Veguer de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Sr. Manel Martínez i el Sr. Enric Fonts, representant de la IV Vegueria, al Comitè Català de Senders.

Els tres clubs, Secció Excursionista del Club de Futbol Reddis de Reus, l'Associació d'Excursionistes Cornudella de Montsant i el Club Excursionista Arítjol de La Selva del Camp, posaren en comú els treballs que s'han dut a terme fins a la data per tal de dotar a tot el recorregut d'aquest camí de senyalització vertical. En aquest sentit s’establiran contactes amb el Consells Comarcals afectats: Tarragonès, Baix Camp i Priorat.

Els tres clubs i els representants de la Vegueria i el President del Comitè Català de Senders coincidiren en manifestar que la trobada ha estat molt positiva, i a la vegada refermen el compromís de continuar treballant per tal d'aconseguir que el GR 65.5, Camí de Sant Jaume, esdevingui un via a l'abast de més i més caminants d’arreu.