Matinal a Vilaplana (Font del LLop- Font del Roure- Les Tosques)

El proper diumenge 15 d’Abril del 2012 realitzarem una nova excursió que ens portarà des de Vilaplana fins la font del Llop la Font del Roure i les Tosques.

Sortirem de Vilaplana i enfilarem el camí Cap la Font del Llop i des d’aquí en dirigirem a la Font del Roure. Aquí podem fer una parada per esmorzar. Estem a la meitat del recorregut i ja em parat de pujar. Un cop recuperades les forces emprendre la marxa cap a les Tosques. Per arribar a les Tosques passarem per sota de la cinglera de la Mussara, on hi ha una zona d’escalada molt maca i amb una mica de sort trobarem escaladors.


Per més detalls tècnics consulteu el següent enllaç:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2340696

 

Dificultat: Complicada. La pujada fins la font del Roure  es forteta, en 5km pugem 700m de desnivell. Desprès ja es tot baixada.
Distància total: 10 km.
Desnivell positiu: 700 m. aprox.
Concentració: a les 8,45 hores al Pavelló d'Esports de La Selva del Camp.
Esmorzar: (es recomana portar una peça de fruita o fruits secs per picar abans o desprès d'esmorzar), calçat i roba adient, aigua Inscripcions: Gratuïtes. Fins el divendres 13 de d’Abril a info@aritjol.org o al 644 496 098 (Pere)
Llicència: Es recomana als participants que no tinguin llicència esportiva que tramitin amb el Club una de temporal al preu de 5 Euros.
Desplaçament: En cotxes particulars. Qui no en tingui l'encabirem, compartint les despeses de benzina.