Excursió matinal: El sender del Serrallo (PR-C 15)

El diumenge dia 13 de febrer de 2011 continuarem amb el nostre programa d'excursions  matinals a la població de Tarragona per tal de fer una passejada pel anomenat "Sender del Serrallo".

Es tracta de resseguir el sender PR-C 15 que sortint del popular barri pescador ens portarà pel riu Francolí fins al Pont del Diable. Des d'allí remuntarem el turó per arribar a Mas del Frare, retornant per Sant Pere i Sant Pau i barri del Serrallo.

Una excursió fàcil, amb no més de 100 m. de desnivell positiu, apte per a tota la família. Un cop arribats al Serrallo qui vulgui podrà quedar-se a dinar en algun dels populars bars per fruir d'un bon peix.

Dificultat: Fàcil. Assequible per a tothom amb una condició física normal.
Distància total: 15,3 km.
Desnivell positiu: 100 m. aprox.
Concentració: a les 9,00 hores al Pavelló d'Esports de La Selva del Camp.
Cal portar: Esmorzar (opcional), calçat i roba adient, aigua, etc...
Inscripcions: Gratuïtes. Fins el dissabte 12 de febrer a info@aritjol.org o al 626 67 80 25 (Pepe)
Llicència: Es recomana als participants que no tinguin llicència esportiva que tramitin amb el Club una de temporal al preu de 5 Euros.
Desplaçament: En cotxes particulars. Qui no en tingui l'encabirem, compartint les despeses de benzina.
 
Nota: En aquestes excursions, encara que portin el qualificatiu de matinals, ens quedem a dinar un cop finalitzada la caminada. En aquest cas, i qui vulgui, es podrà quedar a dinar als restaurants del Serrallo. (No encomanem taula)
 
GRAFICA DE DESNIVELLS