Fes el teu "Everest"

Per commemorar el 25è aniversari de l'ascensió catalana a l'Everest, es pretén ascendir a 25 cims de la Catalunya "excursionista". L'ascensió al cim tindrà validesa a partir de les 10 hores del dissabte 28 d'agost de 2010 fins a les 10 hores del diumenge 29 d'agost de 2010.

La comissió organitzadora està formada per: l'expedició que va assolir l'Everest, TV3, Catalunya Ràdio i la FEEC, . A partir de juliol TV3 emetrà falques publicitàries de l'acte.

A la nostra divisió territorial el cim escollit és la Roca Corbatera a la Serra de Montsant. L'organització de les ascensions programades estarà a càrrec del Club Excursionista Reddis i el Club Excursionista Arítjol. També es podran fer ascensions per "lliure", això sí, totes s'hauran de validar en el cim a través d'una butlleta.

Sortides guiades.

Dissabte 28: inici de la caminada a les 08:00 del matí al poble d’Albarca, amb el recorregut de Camí de la Llíssera, Sant Joan del Codolar (esmorzar, els organitzadors conviden als assistents a vi, fruits secs i cafè.) Grau del Tomaset, Serra Major, Roca Corbatera, Grau Gran i Albarca.
Diumenge 29: inici de la caminada a les 08:00 del matí al poble de La Morera de Montsant, amb el recorregut de: Grau del Carabassal, Serra Major, Roca Corbatera, Serra Major, Grau de l’Espinós i La Morera de Montsant. En acabar hi haurà un petit refrigeri pels assistents a la caminada.
Les persones interessades en participar els propers 28 i 29 d'agost en la celebració dels 25 anys de la primera ascensió catalana a l'Everest han de seguir el següent procediment:
  • Omplir la inscripció adjunta i enviar-la per correu electrònic abans del dijous 26 d'agost a les 17 h a
  • Descarregar i omplir la butlleta de validació per tal de validar-la el dia de l'ascensió a la balisa que hi haurà al cim. Cal guardar la butlleta amb la marca de la pinça del cim.
  • Per últim, cal omplir el formulari d'aquest web entre el 28 d'agost i el 5 de setembre, ambdós inclosos.
També es pot fer l'ascensió per lliure en els dies i horaris previstos. En aquest cas, cal descarregar la butlleta de validació, validar-la el dia de l'ascensió a la balisa dell cim corresponent, i després omplir el formulari d'aquest web abans del dia 3 de setembre.
 
CONTACTE:   Josep M. Figuerola      Tel. 649 714 899

Més informació a: http://www.feec.org/Activitats/expedicions/everest25.php