Anada a la neu 2010

El cap de setmana  29, 30 i 31 de gener de 2010 organitzem la ja tradicional "Anada a la Neu".

El lloc escollit aquest any a estat un altre cop la població de Benasque, que ens dona l'opció de poder practicar varis esports de neu: raquetes, esquí de fons i alpí, etc...

L'allotjament serà a l'alberg del Càmping Aneto.

Desplaçament: En cotxes particulars. (Repartint despesa de benzina)
Sortida: El divendres per la tarda a concretar entre els participants.
Tornada: El diumenge per la tarda.
Allotjament: Alberg Càmping Aneto. Preu: 40,00 Euros. Hem de portar el sopar de divendres i l'esmorzar de dissabte i diumenge. El sopar del dissabte i el dinar del diumenge és discrecional. (Podem reservar lloc per a tot el grup si cal). Cal portar llençols i mantes o bé sac de dormir. També els estris de cuina si la voleu fer servir.

Inscripcions: A info@aritjol.org fins el 31 de desembre de 2009. La inscripció no serà vàlida fins haver fert l'ingrès al compte de "La Caixa" 2100-0243-65-0200321188. Poseu com a concepte Benasque.

Per aquells que vulgueu fer raquetes, el Club en disposa per llogar.

El diumenge al matí hi haurà l'opció de anar a esquiar a les pistes de Cerler. La resta podrà fer excursions per la zona.

Nota important: El Club Excursionista Arítjol no organitza cap activitat en aquesta estada, i les excursions i altres activitats són a compte i risc dels seus participants. De totes formes cal ser posseïdor de la llicència anual (modalitat C com mínim per les raquetes i la D per l'esquí en pista)