Última prova de la Copa Catalana de Caminades de Resistència

El proper diumenge 9 de novembre tindrà lloc la XIV Marxa de Garraf, una prova de caràcter no competitiu, organitzada per Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME), i que permetrà conèixer els paratges més purs que ofereix el Massís del Garraf.

La marxa es presenta en dues modalitats, una de 45 km puntuable per la XI Copa Catalana de Caminades de Resistència, i una de 21 km, no puntuable. La sortida dels participants es farà a la plaça de Balmes de Gavà (davant de l’ajuntament), a les 6 h per a la marxa de 45 km  i a les 7.30 h per la de 21km. Tot l’itinerari estarà senyalitzat amb cintes i senyals verticals.

L’horari màxim d’arribada serà de 12 hores per la marxa de 45 km que comptarà amb 3.214 m de desnivell acumulat, 1.607 m positius. Comptarà a més, amb diversos controls de pas i avituallaments: a la sortida, l’arribada i a sis punts entremitjos. Les inscripcions poden fer-se des del local social de l’entitat fins dimarts 4 de novembre o l’arribada al nombre màxim de participants. Per més informació sobre les inscripcions podeu consultar la web de l’UME.

Abans de la sortida cada participant rebrà una samarreta, un got i un suport per enregistrar el seu pas pels controls. També s’informarà sobre el recorregut de la marxa, la localització i l’hora d’obertura i tancament dels avituallaments. Es recomana a tots els participants de la Garraf de 45 km sortir amb aigua i una mica de menjar perquè el primer avituallament es troba a 10 km de l’inici. Així com també es recomana dur pantalons llargs donat el tipus de vegetació del Garraf i el pas per corriols molt estrets.

Informació facilitada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà