Sessions formatives sobre responsabilitat civil, penal i administrativa a La Selva del Camp

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya organitza el proper dissabte 8 de novembre una nova sessió formativa sobre aspectes de responsabilitat civil, penal i administrativa en referència a l'organització d'activitats esportives i socials.

Les sessions es duran a terme a l'Auditori de Santa Llúcia, ubicat al carrer de l'Hospital, a La Selva del Camp (Baix Camp). Els participants podran conèixer de la mà de l’advocat Eduard Borràs tot el referent a la responsabilitat civil, penal i administrativa que s’aplica segons les circumstàncies en les que es realitzi cada activitat esportiva.

La jornada s'iniciarà a les 9.30 h amb una primera sessió on el ponent parlarà de les activitats realitzades a l'exterior i la responsabilitat que es deriva cap a les persones organitzadores, els membres dels òrgans de govern de les entitats i les pròpies entitats. També es comentarà la cobertura d’assegurança de les activitats i els conflictes amb activitats d’altres entitats o particulars.

A la segona sessió, Borràs tornarà a parlar de la responsabilitat i cobertura d’assegurances però focalitzada a les activitats esportives i socials realitzades a l’interior dels locals de les entitats. Alhora parlarà també de l'organització del règim fiscal de les associacions esportives i del règim laboral del personal al servei d’aquestes. La jornada te prevista la finalització a les 14 h.

Atenent que l’objectiu és traslladar unes nocions bàsiques de cada tema proposat, es preveu que les sessions tinguin una durada de dues hores. Les inscripcions estaran obertes fins al proper 5 de novembre i degut a que el número de places està limitat, per assistir-hi caldrà fer reserva al telèfon 934 120 777 (matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h i tardes de dilluns a dijous de 17 a 21 h), l'adreça electrònica feec@feec.cat o directament la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Informació facilitada per Divisions Territorials de la FEEC