Excursió conjunta amb la S.E. del C.F.REDDIS de Reus a la Serra de LLaberia amb tren

 El Grau - cadenes

Per el proper diumenge dia 14 de desembre de 2008 organitzem una excursió conjunta amb la S.E. del C.F.REDDIS de Reus a la  Serra de LLaberia. El desplaçament el farem a Marça en tren, tot recordant els temps que aquest medi de transport era l'habitual per molts excursionistes, i que nosaltres volem anar recuperant. 
 
Recorregut = 18,1 Km.  Desnivell :+- 940m.  Dificultat: Moderada
 Itinerari : Marça - Estret de Catà - Cresta del Gall - Ricorp- El Grau - La Desenrrocada- Portell de la Punta - Pas del forat de LLaberia - Coll Prim - Capçanes-  Cami de la Serreta - Avencs de la Mil.louquera - Marça .  Concentració: Estació de trens de Reus.
Hora: 7,40 hores ( el tren surt a les 7,55 h)
Cal portar: Esmorzar i dinar de motxilla, aigua, calçat cómode de muntanya, roba adient, frontal ,etc.
Inscripcions: Gratuïtes. Fins el divendres 12 de desembre. A l'e-mail: info@aritjol.org .O bé trucant al 977 84 51 99 (Josep M.)
Llicència: Per aquesta sortida cal estar en possessió com a mínim de la llicència tipus A. Qui no la tingui se li tramitarà l'assegurança temporal a un preu de 5 Euros i solicitar-la en el moment de fer la inscripció.
Desplaçament: Amb trasport públic : RENFE
 
 
Vocal : Josep Mª Balanya 
 
Observacions:
L’excursió es llarga per l’època atès que el dia es molt curt i per tant no ens podrem entretenir . El recorregut es molt variat :25% de pista/carretera 50% de senders i 25% de roca sense camí que es pot fer una mica pesat pels no habituats . Hi ha un pas de grau  equipat amb cadenes per ajudar-se a  a pujar . No te cap dificultat tècnica   .
 
 perfil recorregutmapa recorregut
 
 

 

AdjuntMida
perfil1.png5.1 KB
mapa.jpg481.68 KB