Crónica i Classificació Oficial del 3er Canicross Muntanyes de Prades

Publiquem la Classificació Oficial del 3er Canicross Muntanyes de Prades, celebrat el 5 d'octubre de 2008 a la Vila de Prades.

Després podreu baixar-vos la classificació en el fitjer adjunt.
A la pestanya Fotos ja hi hem penjat les fotos de la prova.

El diumenge 5 d'octubre de 2008 s'ha celebrat a la Vila de Prades (Baix Camp) el 3er Canicross Muntanyes de Prades amb una molt bona participació.

29 han estat els corredors que han pres la sortida dels 31 inscrits.

A les 8,30 del matí i amb l'arribada dels participants acompanyats per molts familiars i amics s'ha iniciat la jornada amb la preceptiva recepció, acompanyada amb un café i pastes. El matí, veritablement fresquet, dos graus a les 7,30 hores.

Desprès de passar el corresponent control veterinari, a les 9,15 s'ha iniciat el musher míting. Aquí s'ha informat de les característiques de l'itinerari, marcatge, controls etc. Val a dir que aquest any ens hem trobat a darrera hora amb una batuda del porc senglar que ha obligat a modificar una mica el recorregut per tal d'assegurar la bona marxa de la prova, i sobre tot la integritat dels participants. Finalment el recorregut inicial s'ha reduït uns 900 mtrs.

Puntualment a les 9,30 hores s'ha donat la sortida. El dia, clar, preciós, ha contribuït a que la prova es desenvolupes amb tota normalitat.

A l’arribada alguns participants comentaven la dura pujada, altres que els hagués beneficiat un trajecte més llarg, i altres que aquest ja l'havien trobat prou de llarg... Bé, com sempre, en qüestió de gustos...

Finalment i a les 12 del migdia i a la plaça de Prades, davant d'un nombrós públic assistent s'ha celebrat la cerimònia d'entrega de trofejos i premis als primers classificats en cadascuna de les diferents categories.

Fotos i més fotos per a la posteritat i cap a les 12,45 la botifarra ja estava a punt i hem pogut saborejar-la juntament amb un bon vi de la Terra Alta i avellanes de La Selva del Camp.

En fi, una magnífica jornada la que ens a fet viure aquest 3er Canicross Muntanyes de Prades.

Des de els clubs organitzadors volem donar les gràcies a tots els participants, acompanyants, jutges, veterinari i a l'Ajuntament de Prades. Tots ells han estat claus per l’èxit de la prova.

Les Muntanyes de Prades us esperen l'any 2009!!

Club Gos Blanc - Club Excursionista Arítjol

Podeu baixar-vos la classificació en el fitxer adjunt.

AdjuntMida
CLASSIFICACIOCANICROSS3.pdf40.63 KB