Caminada i Dinar de Nadal

El diumenge 21 de desembre de 2014 realitzarem la ja tradicional caminada matinal per després compartir el Dinar de Nadal del nostre Club.

Aquest any hem triat la vila de La Morera de Montsant com punt d'inici i final de la caminada. En el restaurant el Balcó del Priorat de la mateixa població farem el Dinar de Nadal.

L'itinerari, apte per a tota la família, ens portarà a recórrer uns 15 km. visitant La Morera de Montsant, Poboleda, la magnífica i misteriosa Cartoixa d'Scala Dei i l'ermita de la Pietat. Un recorregut circular i amable pels camps del Priorat amb la sempre majestuosa presencia de la Serra de Montsant, eterna vigilant de les nostres passes.

Concentració: 8,00 hores.

Lloc: Pavelló d'Esports de La Selva del Camp.

Cal portar: Roba i calçat adient, beguda i esmorzar.

Dinar: A les 14,00 hores al restaurant El Balcó del Priorat de la vila de La Morera de Montsant.  El preu del dinar és de 15,00 euros. Per inscriure's al dinar caldrà fer l'ingrés en el següent compte del Banc de Sabadell, posant-hi com a concepte el vostre nom complert i DINAR DE NADAL: ES67 0081 5482 63 0001045215

Inscripcions i informació: A info@aritjol.org i al 626 67 80 25 (Pepe) Per els que vingueu al Dinar de Nadal el termini per apuntar-se finalitza el dimecres 17 de desembre. Si no més veniu a la Caminada el termini és fins el dia 20 de desembre, dissabte.

Nota: Per aquesta caminada cal estar en possessió de la llicència federativa. Qui no en tingui el Club li tramitarà la corresponent llicència temporal al preu de 5,00 euros.

El Club es reserva el dret de modificar i fins i tot anular l'activitat senderista per causes de meteorologia adversa.