Excursió Matinal als voltants de Prades

Per el proper diumenge 9 de juny de 2013 us hem programat de la ma del company Ramon una nova sortida matinal als voltants de la vila de Prades (Baix Camp).

Sortirem de la casa forestal del Tillar per agafar el preciós camí dels Enginyers Forestals i pujar fins a trobar el GR 171 . Seguim pel molt poc conegut tram de la Moleta, on esmorzarem gaudint d’unes vistes espectaculars, per sortir a les Coves d’en Pere i agafar un corriol que ens apropa a la Creu de Montblanc (Prades)  on anirem a trobar el GR 171 que ens pujarà fins el Tossal de la Baltassana (lloc emblemàtic i 100 Cims). Després davallarem fins al Coll del Bosc per agafar un ombrívol corriol que ens baixarà fins la preciosa casa dels forestals on  hi ha els cotxes.

Dificultat: Fàcil+ (Desnivell moderat)

Durada: 4 hores (aproximadament)

Desnivell positiu: 600m. aproximadament.

Distància: 12 km. aproximadament.

Concentració: 7,45 hores

Lloc: Pavelló Municipal d'Esports de La Selva del Camp.

Cal portar: Esmorzar,calçat i roba adient, aigua.

Inscripcions: Gratuïtes. A info@aritjol.org

Llicència: Activitat amb llicència federativa. Qui no en tingui li tramitarem una de temporal al preu de 5,00 euros.

Desplaçament: En cotxes particulars. Qui no en tingui l'encabirem, compartint les despeses de benzina. En Ramon Combalia surt des de Tarragona am,b places al cotxe. Contacte: combalia@tinet.cat
Si anéssim molta gent , sortiríem de Prades esmorzant a la Baltassana,  ja que a la T-700 no hi ha lloc per més de 3-4 cotxes.
 
Nota: Si algú es volgués quedar a dinar després de l'excursió, es dinaria a Vilanova de Prades. Comuniqueu amb temps per a fer la reserva. Contacte: Ramon Combàlia combalia@tinet.cat
 
GRÀFICA DE DESNIVELLS